Firma PROMLIN se bavi proizvodnjom i prodajom svih vrsta mlinova, inox procesne opreme, masina za svece, transportera...

Mlin za prezle, začine i čaj

Kliknite na proizvod da bi postavili pitanje!
Šifra proizvoda Napajanje Kapacitet (kg/h)
PMPK60 trofazno 60

Mlinsko kolo mlina za prezle, začini i čaj se satoji od inox čekića i nazubljenog sita za potrebnu granulaciju. Mlinovi za prezle, začini i čaj mogu biti izrađeni u više varijanti, prema zahtevima kupaca. Mlin za prezle, začini i čaj moze biti stubni (direktno mlevenje u džak), na postolju (sa posudom za prihvat mliva) ili na kutiji. Konstrukcija mlina je u potpunosti izradjena od nerdjajućih materijala (inox i aluminijum).

Mlin za prezle, zacine i caj - Mlin za prezle, zacine i caj se satoji od inox čekića i nazubljenog sita za potrebnu granulaciju.
Zašto da kupite baš PROMLIN Mlin za prezle, začine i čaj?
 • Profesionalno projektovani
  Mi smo tim doktora i diplomiranih inženjera mašinstva. Svaki naš mlin je projektovan korišćenjem našeg velikog znanja i dugogodišnjeg iskustva.
 • Lakše korišćenje
  Za razliku od onih kojima je jedini adut spoljašnji izgled, naši mlinovi su konstruisani tako da imaju dobro hladjenje i mogućnost lakog čišćenja.
 • Probajte pre kupovine
  Pre kupovine uvek možete isprobati naš mlin, kao i pogledati 3D simulaciju rada mlina.
 • Preko 20 godina tradicije
  Od 1992. godine uspešno servisiramo nekoliko hiljada naših kao i mlinova drugih proizvodjača.

Foto galerijaPogledajte sve
Istorija

Od 1992. godine kada smo počeli da proizvodimo profesionalne mlinove za prezle, mnogo toga se menjalo po pitanju izgleda, oblika i konstrukcija, ali jedno je ostalo zauvek, najviši nivo tehnologije izrade i savršen kvalitet proizvoda. Naša duga tradicija proizvodnje mlinova i svi ljudi koji ih i danas koriste na nekoliko kontinenata širom sveta mogu Vam biti samo garancija našeg kvaliteta, sve drugo ćemo Vam mi sami dokazati.

Sertifikati

Pogledajte još...

Vidi mlin za kafuVidi mlin za secer i soVidi mlin za kikirikiVidi mlin za kafuVidi mlin za mak i biberVidi mlin za sladVidi mlin za oraheVidi mlin za keks

Postavite nam pitanje!

Želite da nam pošaljete poruku vezanu za Mlin za prezle, začine i čaj.
Pozovite nas na +381 64/17-30-588 ili popunite sledeću formu.