Firma PROMLIN se bavi proizvodnjom i prodajom svih vrsta mlinova, inox procesne opreme, masina za svece, transportera...

Mlin za slad

Kliknite na proizvod da bi postavili pitanje!
Šifra proizvoda Napajanje Kapacitet (kg/h)
PMSLAD trofazano 300

Mlinsko kolo mlina za slad se sastoji od para nazubljenih valjaka čije se rastojanje može štelovati od 0.5 do 10 mm prema potrebnoj granulaciji. Mlin za slad može biti izradjen u više varijanti, prema zahtevima kupaca.

Kako današnji standardi nalažu, konstrukcija mlina je u potpunosti izrađena od nerđajućeg čelika. Pored standardnog programa naš tim inženjera je u stanju da Vam ponudi i druge kapacitete i konstrukcije mlinova po Vašoj želji.


Mlin za slad - Mlin za slad se sastoji od para nazubljenih valjaka čije se rastojanje može štelovati prema potrebnoj granulaciji.

Zašto da kupite baš PROMLIN Mlin za slad?
 • Profesionalno projektovani
  Mi smo tim doktora i diplomiranih inženjera mašinstva. Svaki naš mlin je projektovan korišćenjem našeg velikog znanja i dugogodišnjeg iskustva.
 • Lakše korišćenje
  Za razliku od onih kojima je jedini adut spoljašnji izgled, naši mlinovi su konstruisani tako da imaju dobro hladjenje i mogućnost lakog čišćenja.
 • Probajte pre kupovine
  Pre kupovine uvek možete isprobati naš mlin, kao i pogledati 3D simulaciju rada mlina.
 • Preko 20 godina tradicije
  Od 1992. godine uspešno servisiramo nekoliko hiljada naših kao i mlinova drugih proizvodjača.

 
 

Foto galerijaPogledajte sve
Trodimenzionalni modelPogledajte modele
1.
Izaberite model

Z-transporter
2.
Izaberite boju

Mlin sa valjcima trodimenzionalni model (3D model).

Kako se koristi 3D galerija?

Prvi korak je da izaberete model tako što ćete klikom na sliku izabrati željeni model. Drugi korak je da iz padajućeg menija, koji će vam se otvoriti sa leve strane, izaberete boju modela. Tada će vam se otvoriti 3D prikaz gde možete dobiti dalja uputstva o kontrolama modela.

Istorija

Od 1992. godine kada smo počeli da proizvodimo profesionalne mlinove za žitarice, mnogo toga se menjalo po pitanju izgleda, oblika i konstrukcija, ali jedno je ostalo zauvek, najviši nivo tehnologije izrade i savršen kvalitet proizvoda. Naša duga tradicija proizvodnje mlinova i svi ljudi koji ih i danas koriste na nekoliko kontinenata širom sveta mogu Vam biti samo garancija našeg kvaliteta, sve drugo ćemo Vam mi sami dokazati.

Sertifikati

Pogledajte još...

Vidi mlin za kafuVidi mlin za secer i soVidi mlin za kikirikiVidi mlin za kafuVidi mlin za mak i biberVidi mlin za oraheVidi mlin za keksVidi mlin za prezle

Postavite nam pitanje!

Želite da nam pošaljete poruku vezanu za Mlin za slad.
Pozovite nas na +381 64/17-30-588 ili popunite sledeću formu.