Firma PROMLIN se bavi proizvodnjom i prodajom svih vrsta mlinova, inox procesne opreme, masina za svece, transportera...

Mlin za šećer i so

Kliknite na proizvod da bi postavili pitanje!
Šifra proizvoda Napajanje Kapacitet (kg/h)
PMS60 trofazno 60
PMS100 trofazno 100
PMS200 trofazno 200
PMS200FR trofazno 200
PMS500FR trofazno 500
PMS1000FR trofazno 1000
Mlin za šećer i so - Mlin za šećer i so se sastoji od kućišta, inox turbine i sita. Granulacija mliva na izlazu je ispod 40 mikrona.

Mlinsko kolo mlinova za šećer i so PMS200FR, PMS500FR i PMS1000FR sastoji se od kućišta, inox turbine i sita sa granulacijom rupa 0.5 – 0.6mm. Brzina obrtanja turbine iznosi 6000 o/min, što omogućava da usled loma zrna šećera u zoni između turbine i sita, granulacija mliva na izlazu bude ispod 40 mikrona. Ovakvi mlinovi nalaze primenu u industrijama koje se bave proizvodnjom kremova, čokolada i svim ostalim gde je bitna ultra sitna granulacija šećera ili soli.

Mlinovi PMS200, PMS100 i PMS60 postižu granulaciju oko 80 mikrona, koja zadovoljava konditorsku proizvodnju u kojoj nije zahtevana ultra sitna granulacija.
Mlinovi mogu biti izrađeni u više varijanti, prema zahtevima kupaca. Mlin za šećer može biti stubni (direktno mlevenje u džak), na postolju (sa posudom za prihvat mliva), sa i bez otprašivanja.
Mlinovi mogu biti izrađeni i sa dodatnim sistemima za linijsku proizvodnju u koje spadaju dozator za šećer ili so sa posudom, vibro separatori za prosejavanje, raznim oblicima posuda koje olakšavaju manipulaciju mlevenim šećerom.

Kako današnji standardi nalažu, konstrukcija mlina koja je u direktnom dodiru sa šećerom, u potpunosti je izrađena od nerđajućih materijala (inox i aluminijum).
Pored standardnog programa naš tim inženjera je u stanju da Vam ponudi i druge kapacitete i konstrukcije mlinova po Vašoj želji.

Zašto da kupite baš PROMLIN Mlin za šećer i so?
 • Profesionalno projektovani
  Mi smo tim doktora i diplomiranih inženjera mašinstva. Svaki naš mlin je projektovan korišćenjem našeg velikog znanja i dugogodišnjeg iskustva.
 • Lakše korišćenje
  Za razliku od onih kojima je jedini adut spoljašnji izgled, naši mlinovi su konstruisani tako da imaju dobro hladjenje i mogućnost lakog čišćenja.
 • Probajte pre kupovine
  Pre kupovine uvek možete isprobati naš mlin, kao i pogledati 3D simulaciju rada mlina.
 • Preko 20 godina tradicije
  Od 1992. godine uspešno servisiramo nekoliko hiljada naših kao i mlinova drugih proizvodjača.

Foto galerijaPogledajte sve
Trodimenzionalni modelPogledajte modele
1.
Izaberite model

Z-transporter
2.
Izaberite boju

Turbinski mlin na postolju trodimenzionalni model (3D model).Turbinski mlin na stubu trodimenzionalni model (3D model).Turbinski mlin na stolu trodimenzionalni model (3D model).

Kako se koristi 3D galerija?

Prvi korak je da izaberete model tako što ćete klikom na sliku izabrati željeni model. Drugi korak je da iz padajućeg menija, koji će vam se otvoriti sa leve strane, izaberete boju modela. Tada će vam se otvoriti 3D prikaz gde možete dobiti dalja uputstva o kontrolama modela.

Istorija

Od 1992. godine kada smo počeli da proizvodimo profesionalne mlinove za šećer, mnogo toga se menjalo po pitanju izgleda, oblika i konstrukcija, ali jedno je ostalo zauvek , najviši nivo tehnologije izrade i savršen kvalitet proizvoda. Naša duga tradicija proizvodnje mlinova i svi ljudi koji ih i danas koriste na nekoliko kontinenata širom sveta mogu Vam biti samo garancija našeg kvaliteta, sve drugo ćemo Vam mi sami dokazati.

Sertifikati

Pogledajte još...

Vidi mlin za kafuVidi mlin za kikirikiVidi mlin za kafuVidi mlin za mak i biberVidi mlin za sladVidi mlin za oraheVidi mlin za keksVidi mlin za prezle

Postavite nam pitanje!

Želite da nam pošaljete poruku vezanu za Mlin za šećer i so.
Pozovite nas na +381 64/17-30-588 ili popunite sledeću formu.