Firma PROMLIN se bavi proizvodnjom i prodajom svih vrsta mlinova, inox procesne opreme, masina za svece, transportera...

Dozatori

PUŽNI DOZATORI ZA PRAŠKASTE MATERIJE

Pužni dozatori su predvidjeni za transport raznih praškastih materija. Transport materijala može biti horizontalan ili kos. Doziranje se vrši pužnom spiralom i u zavisnosti od biohemijskih karakteristika materijala koji se transportuje, vrši se izbor materijala za izradu. Pužni dozatori nalaze svoju primenu u raznim granama proizvodnje, a najzastupljeniji su u prehrambenoj industriji. Dozatori se izrađuju prema zahtevu kupca, odabranog promera spirale, koraka prema vašem zahtevu ili našoj preporuci. Naš pužni dozator je prihvaćen kao tehničko rešenje koje je odobreno od strane Mašinskog fakulteta u Beogradu br. 3164/1, 2011.

Pužni dozator za praškaste materije

PUŽNI DOZATORI ZA ZRNASTE MATERIJE

Pužni dozatori su predvidjeni za transport raznih zrnastih materija. Transport materijala može biti horizontalan ili kos. Doziranje se vrši pužnom spiralom i u zavisnosti od biohemijskih karakteristika materijala koji se transportuje, vrši se izbor materijala za izradu. Pužni dozatori nalaze svoju primenu u raznim granama proizvodnje, a najzastupljeniji su u prehrambenoj industriji. Dozatori se izrađuju prema zahtevu kupca, odabranog promera spirale, koraka prema vašem zahtevu ili našoj preporuci.

Pužni dozator za zrnaste materije

ZUPČASTI DOZATORI ZA TEČNE MATERIJE

Dozator je namenjen za doziranje čokolade u tegle i druga pakovanja, ali se može koristiti i za doziranje svih vrsta tečnih materija koje se koriste u konditorskoj proizvodnji. Na ovoj mašini se može dozirati čokolada u pakovanja različitih dimenzija sa najvećom zapreminom do 1000 gr uz neophodno podešavanje određenih parametara.

Zupčasti dozator za tečne materije

Postavite nam pitanje!

Želite da nam pošaljete poruku vezanu za Dozatori.
Pozovite nas na +381 64/17-30-588 ili popunite sledeću formu.