Firma PROMLIN se bavi proizvodnjom i prodajom svih vrsta mlinova, inox procesne opreme, masina za svece, transportera...

Hidraulične platforme

Makazaste hidraulične platforme se koriste za podizanje i spuštanje tereta u prehrambenoj, hemijskoj i drugim granama industrije kao i u industriji zabave i ugostiteljstva. Makazaste hidraulične platforme se izradjuju prema zahtevima klijenata sa odgovarajućim konstrukcionim rešenjima po pitanju broja makaza i odgovarajućeg hidrauličnog sistema.

Potrebne karakteristike za projektovanje su:

H Ukupna visina
H0 Početna visina
h Visina podizanja
Q Težina tereta
a Dužina platforme
b Širina platforme
Makazasta hidraulčna platforma - Makazaste hidraulične platforme se koriste za podizanje i spuštanje tereta u prehrambenoj, hemijskoj i drugim granama industrije.

Foto galerijaPogledajte sve
Trodimenzionalni modelPogledajte modele
1.
Izaberite model

Z-transporter
2.
Izaberite boju

Hidraulična platforma trodimenzionalni model (3D model).Specijalna hidraulična platforma trodimenzionalni model (3D model).

Kako se koristi 3D galerija?

Prvi korak je da izaberete model tako što ćete klikom na sliku izabrati željeni model. Drugi korak je da iz padajućeg menija, koji će vam se otvoriti sa leve strane, izaberete boju modela. Tada će vam se otvoriti 3D prikaz gde možete dobiti dalja uputstva o kontrolama modela.

Postavite nam pitanje!

Želite da nam pošaljete poruku vezanu za Hidraulične platforme.
Pozovite nas na +381 64/17-30-588 ili popunite sledeću formu.